vineri, 7 ianuarie 2011

Formatia Scorpion



Formaţia Scorpion înseamnă energie. În club, pe scenă, în spectacole, la radio sau televiziune, la nunti si petreceri private, sau in oricare alt eveniment important pentru tine atunci când vrei să dansezi, vrei să te eliberezi, vrei să traieşti muzica.
Pe acordurile muzicii formaţiei Scorpion te îndrăgosteşti, te eliberezi, vibrezi. Nu e o întâmplare ca zeci de perechi de îndrăgostiţi invita formaţia Scorpion să cânte la cele mai importante evenimente din vieţile lor: la zeci de nunti de neuitat, unde melodiile trupei, crează o atmosferă magică pentru cei ce îşi unesc destinele.
,,Nunta este un moment unic în viaţa fiecăruia, iar noi acordăm importanţa cuvenită acestui eveniment astfel încât nunta ta să rămână o amintire nepreţuită. Singura trupã care ştie sã facă o adevarată atmosferă de petrecere. Multumim tuturor celor care organizează evenimente speciale în compania noastră, pe care ne bazăm şi de acum înainte. Mii de mulţumiri şi celor care ne-au trimis mesaje de apreciere în site-ul nostru".



GABRIELA ARGEŞANU (solistă)
O voce inconfundabilă, un simbol al muzicii populare şi de petrecere din zona Munteniei, cu un adevărat simţ al şlagărului, Gabriela Argeşanu cucereşte de fiecare dată auditoriul având grijă mereu ca valoarea sa să nu fie umbrită de prea multe concesii. Atmosfera de vis care reuşeşte să o facă la toate petrecerile fac din Gabriela Argeşanu o solistă unică. Colaborarea cu formaţia Scorpion s-a petrecut în anul 2007.



NICU VLAD (solist)

                                                                   

Este fondatorul formaţiei SCORPION, încă din anul 1984. Şi-a început cariera artistică mai întâi ca dansator de dansuri populare colindând în toată lumea. Ca solist, are un deosebit succes, reuşind să facă o adevarată atmosfera de petrecere. Abordează cu succes melodii de petrecere din toate zonele ţării dar şi cover-uri româneşti şi internaţionale din toate timpurile.



COSTEL VELISAR (solist, chitară, clape)

                                                     

Membru al formatiei din anul 1998, este şi managerul formaţiei. Atunci când veţi contacta formaţia, veţi discuta chiar cu el. Participă la compunerea melodiilor în studiou alături de ceilalţi membri. Este şi sunetistul formaţiei, având grijă de fiecare dată ca sonorizarea să fie de cea mai bună calitate. Cu deosebit profesionalism abordează cover-uri sau compoziţii personale punând accent pe animaţie şi show, având ca target principal distracţia maximă a publicului.




PETRUŞ MOLDOVEANU (clape)


                                                   
Este unul din cei mai vechi membri ai formaţiei. Compozitor al multor piese cântate de trupă, Petrus este un renumit instrumentist. Incă de mic a studiat pianul. Este foarte interesat de tot ceea ce este nou în domeniul instrumentelor cu clape, reuşind de fiecare dată să atragă atenţia publicului cu sunete cât mai naturale.
Toţi cei care l-au cunoscut au rămas impresionaţi de profesionalismul lui.



 Servicii

Fie ca este vorba de nunţi, conferinte, simpozioane, lansări produse, lansări firme, cocktail-uri, seminarii, congrese, târguri, cursuri, team-building, petreceri de Crăciun sau de Paste, petreceri aniversare, petreceri tematice sau orice alte evenimente, formaţia SCORPION vă stă la dispoziţie cu un deosebit program artistic.



Muzica bună cu un sunet de calitate si show, poate da evenimentului tău amploarea şi reacţia publicului pe măsură.

Participăm la nunţi sau alte petreceri private în BUCUREŞTI, PITEŞTI şi toată zona ARGEŞULUI, VÂLCEA, OLT, DOLJ, GIURGIU, IALOMIŢA, CĂLĂRAŞI, CONSTANTA, dar răspundem la solicitări şi din alte oraşe din ţară sau de peste hotare.





 LUMINI SI FUM PENTRU SCENA.

Desi la prima vedere sunteti tentati sa credeti ca aceste efecte de lumini sunt simple mofturi iata in continuare cateva argumente pentru care alegerea acestora se poate dovedi una de bun augur si chiar utila.
Exista oameni care se simt stingheri pe ringul de dans din motive diverse. S-a observat insa ca intr-o atmosfera calda, intima, cu luminile la minim, si reflectoarele luminand ringul cu spoturi colorate, oamenii se simt mai in largul lor, danseaza asa cum stiu si se simt bine fara sa se simta studiati.
De asemenea, valsul mirilor este si trebuie sa fie un moment magic al nuntii care deschide in mod oficial seara petrecerii. Imaginati-va acest moment unic petrecandu-se pe o lumina total nepotrivita, ,,ca ziua" si imaginati-va acest moment ca pe o scena de spectacol in care luminile din sala sunt stinse iar cuplul este luminat si urmarit de un reflector..... Ce alegere ati face?...
Momentul tortului este intotdeauna marcat de un mic foc de artificii. Efectul acestora nu poate fi vazut intr-un local scaldat de lumina cum nu poate fi vazut nici in plina bezna.... Acelasi spot special poate urmari intrarea tortului si taierea acestuia de catre miri. E un spectacol unic, plin de emotii si care trebuie perceput ca atare.


Pe toata perioada evenimentului, beneficiati gratuit de un spectacol de lumina si culoare oferit de formatia SCORPION: (LASER, SPOTURI , PARI RGB LED, MASINA DE FUM, etc.) . Tot gratuit, beneficiati si de un DJ, pe perioada pauzelor formatiei sau atunci cand credeti ca este nevoie. Muzica o puteti alege voi.



 Sonorizare si instrumente

DYNACORD Cobra 4XL
DYNACORD Dlite

  DYNACORD DYNACORD PM 1000-2
 Microfoane SHURE Beta 87A înaltă fidelitate



Lumini de scena
Acordeon SUPITA II Audio mix. ALESIS DM 4800
(pentru obiceiurile nunţii, numai în Piteşti)

Obiectivul nostru este de a oferi soluţii şi servicii profesionale, punând accent deosebit pe nivelul ridicat al satisfacţiei beneficiarului.

Suntem profesionisti, avem experienta si nu este un job pe care il facem ocazional.

Avem solutii pentru toate cerintele dumneavoastră: spectacole in aer liber (40.000W), nunţi, botezuri sau alte petreceri private (1000-2500W), etc. Instrumentele si sistemele de sonorizare sunt de ultimă generaţie, de la cele mai renumite firme din lume.



Avem cele mai rentabile preturi de pe piata.

Pretul este influentat de:


- distanta pana la locul evenimentului;
- durata prestatiei artistice;
- locatia (pentru a sti tipul de sonorizare);
- sezonul.
Daca evenimentul are loc in lunile aprilie, mai, iunie, octombrie şi noiembrie avem reduceri faţă de iulie, august, septembrie. In lunile decembrie, ianuarie, februarie sau martie avem cele mai mici preţuri.
In general, formaţia încheie contracte pentru 12-14 ore. Formaţia incepe programul odată cu sosirea mirilor de la căsătoria religioasă până în jurul orei 5 dimineaţa. Daca evenimentul are loc in zilele de duminica avem reduceri substantiale.
Cu siguranţă ne vom înţelege la preţ. Incercati sa ne contactati cat mai urgent pentru a rezerva data.
La suma convenita se emite factura fiscala, chitanta sau bon fiscal.


www.formatiascorpion.ro

E-mail: costel@formatiascorpion.ro

Telefon: 0744361873

Persoana de contact: Costel VELISAR.







     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu