vineri, 17 decembrie 2010

Formatia Vis Bucuresti

Formatia VIS
                                                               


Despre Trupa

Formaţia VIS vrea să aducă bucurie şi voie bună în rândul petrecerilor, cu un larg repertoriu, variate instrumente şi sunet de calitate.

Suntem o formaţie tânară, înfiinţată în anul 2007 de către Adrian Vişineanu împreună cu Alex şi Cristina, iar de la începutul lui 2009 a fost cooptat şi Dan Vişineanu, fratele lui Adrian şi prietenul Cristinei.

Evenimentele la care suntem invitaţi sunt de tipul petrecerilor private, nunţi, botezuri, şi alte genuri de petreceri, oferind ambient muzical pe toată durata evenimentului.

Activam cu preponderenţă în Piteşti, Bucureşti, Vâlcea, Ploieşti, dar răspundem şi la solicitări din alte orase ale României şi nu numai.

Alături de aptitudinile pe care le deţinem în domeniul muzicii, suntem însoţiţi şi de instrumente şi echipamente profesionale ce definesc o sonorizare foarte bună a petrecerii.

Pentru o petrecere reuşită, nu ezitaţi să ne contactaţi!




Cristina
Voce                          

08.12.1986
Cristina este absolventa a Liceului de Muzica Dinu Lipatti, sectia canto clasic. Actualmente studenta la Facultatea de Muzica Bucuresti specializarea canto clasic. 

                                                               

Alex
Voce, Instrumente de suflat, Clape
14.07.1987
Alex are studii muzicale, fiind absolvent al Liceului de Muzica şi actual student al Facultatii de Muzica. Este angajat al Filarmonicii din Pitesti. 

                                          
                                                                  

Adrian
Voce, Clape
08.11.1984
Adrian a urmat Scoala Populara de Arte si in prezent este student al Facultatii de Muzica.  


                                                                  

Dan
Voce, Vioară
07.09.1983
A terminat Liceul Pedagogic unde a studiat vioara si Facultatea de Muzica, sectia Pedagogie Muzicala. 


                                                               

Mihai
Voce, chitara, tobe
24.07.1984
Talent innascut...



Servicii
Cautati trupe, formatii (de muzica) pentru diverse evenimente publice sau private (nunta, petrecere privata, petrecere firma, botez, receptii, cocktail-uri, team-building-uri)? Ne-ati nimerit! Cantam! Cantam de toate, pentru toti (muzica usoara internationala, evergreen-uri, muzica romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara), transformand nunta, botezul sau petrecerea la care suntem invitati intr-unele de vis.

Activam cu preponderenta in Pitesti, Bucuresti, Valcea, Ploiesti, dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei si nu numai.

Pentru ca muzica noastra sa sune profesional, suntem insotiti de instrumente si echipamente de ultima generatie ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii. Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta detinem si un sistem de lumini.

Daca vreti ca petrecerea visata sa devina realitate, nu eziati sa ne contactati !!!

Instrumente:
clape (ultima generatie)
percutie (tobe)
chitara
vioara
clarinet
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu