vineri, 7 ianuarie 2011

Formatia Fun

Despre ''de la...FUN''
                                                                   




Totul este muzica sau muzica este totul. Petrecere privata, eveniment monden, botez sau nunta nu pot fi astfel numite fara '' lautari '' (pe romaneste), formatie de muzica, trupa de muzica, adica muzica live. De muzica depinde in cea mai mare masura distractia invitatiilor dumneavoastra.

Noi. Noi cantam. Am inceput acum 8 ani prin ideea de a face ''altceva'', ceva FUN (engl. distractie), in domeniul numit muzica pentru nunta, muzica pentru evenimente, formatie nunta, muzica pentru diverse evenimente sau petreceri.

Astazi, se pare ca ideea a dat roade si muzica si trupa noastra place. Suntem 5 (cinci) baieti, cam ''nebuni'' - zic unii :-))), care cantam si cantam si dansam si cantam si ne distram si noi ca si cum ar fi evenimentul, cheful, nunta sau petrecerea noastra. Daca va place trupa noastra, ne contactati, batem palma si o sa facem o atmosfera si o petrecere pe cinste acolo unde doriti dumneavoastra, in tara ( Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi, Constanta, Craiova ) si nu numai ! Have FUN !!!
Membrii trupei


Ionut Neacsu

                                                         
Ionut Neacsu- clape & vocal - Canta, asculta, face un sound profesional, organizeaza, canta si iar canta, la clape si vocal. Canta de toate, important sa fie muzica buna, fie ca este evergreen, muzica internationala pop sau disco-dance anii 70, 80, 90 sau contemporana, muzica populara, muzica romaneasca (usoara) sau orice doriti voi. Have FUN !!! studii: Conservator de Muzica

Radu Ionut

                                                         
Radu Ionut (Mielu) - vocal & distractie - ''Nebunul'' trupei. Canta, zambeste si danseaza muzica cu mare aplomb si pasiune . Piese de la Queen, Robby Wiliams, Vama Veche, Gheorghe Dinica, Michael Jackson, Louis Amstrong si multi altii sunt preferatele lui si le canta ''ca la carte''. Canta si la violoncel si chitara niste chestii frumoase si tare interesante. Have FUN !!! studii: Conservator de Muzica.


Dan Sipoteanu
                                                                 
Dan Sipoteanu (Sarpe) - vocal & distractie - O viata de cantat si mult talent si zambet. Unde este chef si voie buna acolo este si Sarpe. Va spunem ca e frate cu Ileana SIpoteanu ca sa vedeti ca Dumnezeu a dat mult talent amandurora. Canta muzica pentru sufletul lui si pentru sufletul vostru. Have FUN !!!

Veran Zorila
                                                                 
Veran Zorila (Veny) - Saxofon & clarinet

- Am putea sa-i spunem, ''mezinul trupei'', cel mic...mic si-al dracu'. Canta foarte bine la saxofon, un profesionist adevarat. Cu pasiune si talent canta jazz, pop, house, dance, muzica populara, muzica clasica, de toate. A terminat cu 10, Conservatorul. A colaborat cu Gheorghe Zamfir, cu "Lautarii de la Clejanii, Loredana Groza, Andreea Banica etc.

Tony Moldovan

                                                           
Tony Moldovan - vocal & percutie - Aici e o problema! domnu' canta bine rau de tot, atat vocal cat si tobe-percutie ( daca nu ma credeti, ascultati-l si o sa vedeti). A cantat in cele mai mari si mai luxoase cluburi din lume ''Pacha'' - Ibiza & New York, ''Titos''-Palma de Majorca, percutionist cu Kool & the Gang, Festivalul Mamaia 2007, Festivaluri de Jazz (tara si strainatate). Sfatul meu: ASCULTATI-L !!! Have FUN !!!

Muzica ...ce sa zicem, aproape orice gen muzical ( pop, dance, rock, muzica populara & lautareasca - din toata tara ( ca la toti ne place ! ), latino, jazz, reggae, R&B, rock&roll, slow & blues, disco, house, chiar si manele - (zambet) astea mai frumoase si daca se doreste. Ca si melodii, cele mai cunoscute, hiturile fiecarui gen muzical; AICI un mic repertoar de melodii. Daca nu gasiti piesa aici, o gasim impreuna la petrecere !!! Have FUN !






CONARG
PETROM
Dr.Oetker
OMV
ANAF Bucuresti
Federatia Romana Atletism
Federatia Romana Fotbal
Fedratia Romana de Lupte
Asociatia Oamenilor de Afaceri
Novartis
Club ''ROTARY''
Focus Media ART
Construct Megacom
LAZAR Company
CS UTA Arad
METRO Cash & Carry
CPC Arges
Hidroelectrica SA
ASTALDI
Club ''Mamboo''
Ambasada Romana (Londra)
PETROM Service
FC Arges
PPTT
ANGST
Euromall
BRD Societe General
Congresul National de Medicina Interna 2009
Argecom
NEF
DI-BAS ( Opel Romania)
DRC Group
Trigranit
Primaria & Consiliul Judetean Bacau
Ziarul Ancheta
MACRO SA
Rafiserv Petrobrazi
CT Transilvania
Cristina Spatar (artist)
Alin Ionescu (om de afaceri)
Ionela Tarlea (sportiva)
Florin Matache (FC DInamo)
Ovidiu Tender (om de afaceri)
Ana Maria Ferentz (muzica)
Valetin Visoiu (om de afaceri)
Ion Sandu (om de afaceri)
Constantin Nicolescu (politician)
Constantin Stroe (om de afaceri)
Georgiu Gingaras (om de afaceri)
Cornel Penescu (om de afaceri)
Ilie Penescu (om de afaceri)
Cristi Prodanel (om de afaceri)
Pavel Ivanov (om de afaceri)
Adi Prodanel (om de afaceri)
Stefan Padure (om de afaceri)
Mircea Sandu (sport)
Andra & Sandel (muzica)
Nae Manea (sport)
Florin Calinescu (media)
Cristian Boureanu (politician)
Danut Coman (sport)
Ion Manzana (politician)
Madalin Voicu (politician)


Ne puteti contacta la tel: 0744 680 626 , prin e-mail la contact@delafun.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu