luni, 10 ianuarie 2011

Formatia Nistor Family Band


Nistor Family Band cântă în special în Bucureşti, Piteşti, Braşov, Vâlcea, Sibiu, Craiova, Ploieşti, dar răspunde solicitărilor din alte oraşe ale României şi nu numai.

Nistor Family Band 1 este manageriată de Codruţ şi Iosif Nistor. Formaţia se adresează publicului cunoscător de muzică bună. Nistor Family Band 1 doreşte să vă fie alături în momentele speciale şi la cât mai multe petreceri.

Vizitaţi galeria foto şi secvenţele video.





Formaţia Nistor Family Band 2 îl are pe Iosif Nistor Jr. ca şi manager. Se adresează unui public variat, iar genurile muzicale intrepretate sunt diverse, de la ritmuri dance până la muzică de petrecere. Formaţia cântă în orice locaţie din ţară cât şi din străinătate, la nunţi, botezuri sau alte evenimente festive.



Nistor Family Band, la început, a fost o singură trupă formată din membrii familiei: Iosif Nistor - clape şi vocal, Codruţ Nistor - nai şi vocal, şi Iosif Nistor Jr. - clape, bass şi vocal. Desigur, Iosif Nistor a pus bazele formaţiei, el cântând încă din liceu în diverse trupe de folk, pop, rock, dar şi formaţii de muzică de petrecere.

În prezent, datorită numărului foarte mare de oferte dar şi experienţelor muzicale în străinătate ale lui Iosif Jr., s-au format două formaţii: Nistor Family Band 1 (Iosif Nistor şi Codruţ Nistor fiind cei care manageriază formaţia) şi Nistor Family Band 2 (Iosif Nistor Jr. fiind manager şi baza celei de-a doua formaţie), având acelaşi repertoriu şi manieră de show.

Nistor Family Band se adresează unui public variat iar genurile muzicale interpretate sunt diverse, începând de la ritmuri dance până la muzica de petrecere. Experienţa trupei în domeniul muzical este foarte bogată, fiind singurul obiect de activitate.

Nistor Family Band cântă în orice locaţie din ţară cât şi din străinătate, la orice fel de eveniment privat sau public, atât cover-uri dar şi compoziţii personale, punând accent pe animaţie şi show, având ca şi target distracţia maximă a publicului.

Instrumentele folosite sunt profesionale de ultimă generaţie, iar sala de repetiţii este dotată şi cu un studio de înregistrări.

Trupa Nistor Family Band înseamnă calitate şi profesionalism.








Trupa Nistor Family Band caută instrumentişti în vederea unui proiect de muzică în cluburi. Pentru mai multe detalii, puteţi suna la numărul de telefon 0752 484 489.

Trupa Nistor Family Band caută fete, pregătite vocal dar şi instrumental, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, în vederea unui proiect de lungă durată. Pentru mai multe detalii, puteţi suna la numărul de telefon 0752 484 489.

Formaţia Nistor Family Band va susţine miercuri, 11 august 2010, un concert 100% live (piese personale), în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, cu ocazia Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, ediţia a IV-a.




Nistor Family Band - Piteşti, Argeş
NISTOR BAND FAMILY 1

Persoană de contact: Iosif Nistor
Telefon: 0722 534 543
NISTOR BAND FAMILY 2

Persoană de contact: Iosif Nistor Jr.
Telefon: 0752 484 489
E-mail: nistoriosif@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu