luni, 10 ianuarie 2011

Formatia Melodic

Formatia Melodic

Ne aflam printre norocosii care au avut sansa de a-si transforma pasiunea in meserie. Muzica este cea care poate schimba o zi mohorata intr-una vesela, intr-o clipita.
Cand vine vorba de petreceri private, nunti, botezuri si alte genuri de petreceri , muzica este cea care da tonul si care este in stare sa scoata invitatii la dans.
Nunta este un moment unic in viata fiecaruia , iar noi acordam importanta cuvenita acestui eveniment, astfel incat sa ramana o amintire de neuitat. Cu Formatia Melodic puteti fi siguri ca muzica va transforma aceasta zi speciala intr-un moment deosebit , atat pentru dumneavoastra cat si pentru invitati.
Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment face ca distractia si voia buna , in randul participantilor la orice petrecere , sa fie garantata.
Din punctul nostru de vedere , spectacolul live nu are comparatie.
Formatia noastra practica un repertoriu care imbina mai multe genuri muzicale : muzica lautareasca, muzica de petrecere si folclor, muzica usoara romaneasca si internationala, muzica ambientala, cafe concert. Manelele se canta doar la petrecerile la care se prefera acest gen muzical.
Datorita varietatii repertoriului , Formatia Melodic este apreciata de la cei mai tineri pana la cei mai putin tineri , iar prin programele muzicale interactive , confera o atmosfera de show si voie buna.

Impreuna cu Formatia Melodic petrece clipe de neuitat !









Oricand va stam la dispozitie

Indiferent ce intrebare aveti, va vom raspunde cu maxima seriozitate si in timpul cel mai scurt posibil.



Informatii si contracte:

Eduard Dobrev

0752.94.61.73

Email: office@formatiamelodic.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu